21. 11. 2024   |   svátek má Albert
 

Domácí majonéza

Název Množství a jednotka
olej 200 - 250 ml
vejce 1 kus
citrónová šťáva 1 lžíce
plnotučná hořčice 1 lžička
bílý pepř mletý špetka
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: česká
Příprava: 05 min.
Vaření:
Jarča



Postup
Do vyšší nádoby dáme olej, vejce, citronovou šťávu, hořčici,špetku pepře a sůl.
Tyčovým mixérem mixujeme na stupeň 2 do zhoustnutí.


 


RECEPTY

Rybí karbanátky

Postup: Rybí maso povaříme asi 5 minut ve vodě. Pak ho vykostíme a umeleme. Dáme do... zobrazit recept

RECEPTY

Játrový guláš

Postup: Kuřecí játra omyjeme očistíme a překrájíme na polovinu. V pánvi na oleji... zobrazit recept

RECEPTY

Drůbeží játra na houbách

Postup: Drůbeží játra - kuřecí nebo krůtí - omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší... zobrazit recept

RECEPTY

Rebarborový koláč s tvarohem

Postup: Rebarboru očistíme, odkrojíme konce, oloupeme a nakrájíme na asi centimetrové... zobrazit recept

RECEPTY

Pikantní smažený sýr

Postup: Centimetrové plátky sýra, sýr zvolíme, jaký máme rádi, posypeme grilovacím... zobrazit recept

SPOLEČENSKÁ ETIKETA
RESTAURACE

Jan Maria

Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...